Сблъскваш ли се с трудна ситуация в твоя личен, семеен или професионален живот?
Опитай ЗОНАТА НА РАСТЕЖА, за да я подобриш значително!

"Зоната на растежа" е твоят надежден онлайн-консултант!
Това е един мащабен проект на "Асоциацията за интензивно семейно консултиране", благодарение на който ще подобрите значително състоянието на вашите семейни взаимоотношения, психично здраве и кариера… 


Ако станете абонат, ще получите онлайн-достъп в защитена зона до нашите регулярни обучения от екипа ни с експерти, а също и до всичките ни видео-курсове, тренинги, систематизирани справочници, психологични инструменти и обучения, събирани през последните 13 години от старта на асоциацията. Не се колебайте да се включите!
- Стоян Георгиев, фамилен психотерапевт и председател на АИСК

Ето какво ще намерите в ЗОНАТА НА РАСТЕЖА:

✓ Достъп до месечните ни събития;

✓ Достъп до натрупаните материали, видео-курсове и тренинги при директно консултиране на индивиди и семейства от 20-годишния ни натрупан опит;

 Онлайн-систематизирани справочници (тестове, инфографики, стратегии) за значително подобрение на почти всяка лична и семейна ситуация;

✓ Срещи на върха. На всяко тримесечие се събираме с всички останали участници в общността, за да обменим опит и да споделим онова, което сме научили.

 Уебинари и интервюта с основателите и външни експерти в областта на индивидуално и семейно здраве, и личностно развитие;

 Възможност за отстъпка от обичайните ни цени за психологични консултации, психотерапия и семейна терапия.

Включи се в ЗОНАТАсамо 33 лв./месец!

Ползите, ако се включиш:

Пълен достъп до нашата ОНЛАЙН-ЛАБОРАТОРИЯ с ресурси

Онлайн-лабораторията съдържа справочници, въпросници и тестове, които сме ползвали в практиката при директно консултиране!

При дългогодишната ни работа с клиенти сме имали възможност да получим обратна връзка и да подберем онези тестове, въпросници и ресурси, които са донесли реална полза!

Към днешна дата имаме възможност да ги споделим в онлайн-зона с нашите членове!

Уебинари и интервюта

Една от най-големите ползи в професионалната ни общност е провеждането на текущи уебинари и интервюта един-два пъти месечно с основателите и външни експерти в областа на индивидуално и семейно здраве!

Тези обучения ще останат записани, за да може да ги гледате в удобно за вас време.

Ще имате възможност и за задаване на въпроси!

Стараем се да интервюираме и да даваме възможност за включване само на треньори с богат опит при консултиране на хора или клинична работа.

Обученията с тези специалисти са нещо, което не можеш да си позволиш да пропуснеш, тъй като ще бъдеш в течение с най-актуалното в областта на психичното здраве!

Систематизирани курсове

Екипът ни положи усилия, за да бъдат събрани онлайн-справочници (систематизирани в резултат на дългогодишен опит), подредени стъпка по стъпка, които да предлагат бързо решение за значително подобрение на почти всяка лична и семейна ситуация!Тези курсове са подредени с цел да се ориентираш бързо за конкретната ситуация, да намериш отговор и да го приложиш за себе си или за своите клиенти. Адаптирани са за българската действителност и включват:

☞ "Семейна академия": програма за значително подобрение на семейните отношения, включваща почти всеки проблем в отношенията;

☞ "Повече от успешен-академия": програма за откриване на личното призвание, целеполагане, личностно развитие, баланс между личен, семеен и професионален живот, управление на времето и реализация за житейската мисия;

"Спокоен": програма за емоционално здраве и справяне с негативните емоции, като тревожност, депресия, претоварване, травми и др.

Срещи на върха - онлайн и на живо

Срещите на върха са възможност за всички участници да се срещнат и да се запознаят наживо!

На всяко тримесечие се събираме с всички останали участници в общността, за да обменим опит и да споделим онова, което сме научили.

Веднъж годишно (обикновено през лятото) се събираме цялата общност.

20% отстъпка от цената на консултациите с препоръчаните специалисти от общността!

Изглежда почти невероятно, но тази членска програма ни позволява да предложим 20% отстъпка от обичайните цени на специалистите ни за психологични консултации, психотерапия и семейна терапия, ако запишете онлайн-сесии!

Можеш ли да си представиш какъв ефект върху твоето развитие като личност (и разбира се, върху цялото ти семейство) би имала комбинацията от тествани ресурси, справочници, професионални обучения плюс консултации на атрактивна цена?

Включи се в ЗОНАТАсамо 33 лв./месец!

Това са само някои от курсовете в Зоната...

12 видео-консултации с тестове и въпросници, които ще ви помогнат да подобрите вашите взаимоотношения в семейството значително!
Систематизирана програма за откриване, планиране и успешно приложение на вашето призвание в живота.
С помощта на тази програма ще имате вузможност да подобрите вашите взаимоотношения и приятелства!
Ще разберете как да се справите с тъжните емоции, да излизате от депресивни състояния и да създадете нужната настройка.
Границите са една от най-важните концепции за всички видове взаимоотношения - тук ще научите как да ги поставяте ефективно!
Програма за успешно справяне с травмите от миналото и и изработване на ефективна стратегия за подобрение.

Често задавани въпроси:

Постоянно получаваме имейли от хора, които обмислят да се абонират за тази програма.

Най-честите въпроси са свързани със съдържанието, което могат да очакват. Е, настъпи време да отговорим на най-важните въпроси... 

Въпрос №1: Какви са различните нива на членство и какви ползи осигуряват те?

Всички членове на "Зоната на растежа", независимо от нивото си на членство, получават достъп до всички 100+ курсове, уебинари за общността, справочници, въпросници, петдневни предизвикателства, минали конференции, семинари и др. Предстои да обогатяваме базата ни данни до края на месец март 2023 г.!

На този етап разполагаме с две нива на членство - достъп до изминалите и текущи обучения (1) и достъп до нашите фокус-групи (2).

Често предлагаме отстъпки заедно с поръчка на нашите наръчници, книги или сте присъствали на наши обучения.

Ако се включите в Зоната, ще удържаме таксата от 33 лв. на месец автоматично, освен ако не сте получили код за отстъпка.

Въпрос №2: Мога ли да преустановя месечните плащания по всяко време
Абсолютно! Можете да се откажете от членската програма по всяко време и няма да бъдете таксувани допълнително. Освен това може да ни пишете и ще възстановим сумата за последния ви месец, ако сте останали недоволни. 
 

Въпрос №3: Кои са ползите, които получавате като член?

Благодарение на вашето включване в Зоната, ще разполагате с онлайн-консултант, който ще ви помогне да подобрите значително състоянието на вашите семейни взаимоотношения, психично здраве и кариера… В нашето житейско пътешествие се сблъскваме с редица пречки, които могат да се окажат емоционални, финансови, свързани със семейство, взаимоотношения и т.н. Нашите обучения ще ви помогнат да идентифицирате и преодолеете тези пречки! 

Разпределили сме обученията в няколко категории:

- личностно развитие и кариера;
- емоционално здраве;
- взаимоотношения;

Препоръчваме да си правите “Карта на успеха” на всеки 3 месеца и да си поставяте тримесечни цели в специално изработения за целта “Планер на мечтите”. Тук може да поръчате вашия планер.
 

Въпрос 3: Какви ползи носят фокус-групите?

Всичко от споделеното по-горе, като важно уточнение е, че докато академията е предназначена за самостоятелна работа и получавате достъп до ИНФОРМАЦИЯ, фокус-групите осигуряват достъп на живо до седмичните ни онлайн-срещи (обикновено в четвъртък и/или петък в 19:00 ч. по ZOOM) и носят реална ТРАНСФОРМАЦИЯ!

Най-ефективният метод за положителна промяна в живота е да се включите в малка група на взаимопомощ по конкретна тема. Фокус-групите ще ти помогнат да останеш свързан с подкрепящи приятели в най-трудните времена, за да се придвижиш към своето призвание. 

Повече информация за фокус-групите ще намерите тук!


Въпрос 4: Какво представляват "Срещите на върха"?

Тези срещи представляват стратегически събирания веднъж годишно наживо и онлайн на всяко тримесечие, по време на които обсъждаме с участниците докъде сме стигнали по отношение на нашето призвание, идентифицираме пречките и се насърчаваме да продължим напред.


Въпрос 5: Защо трябва да се плаща? Не трябва ли тази информация да бъде безплатна?

Най-съществената характеристика на промяната е, че тя струва нещо на всички ни. Ние не предлагаме просто информация, а натрупан опит от директна работа, коучинг и консултиране на индивиди и семейства в продължение на 20+ години. Освен това сме частна компания и се издържаме от услугите, които предоставяме на нашите клиенти.


Въпрос 6: Искам да стана член, но не мога да си го позволя. Какво можете да ми предложите?

От време на време предлагаме отстъпки, но не много често. Нашата препоръка е да стартирате 14-дневен тест на програмата. Пишете на support@semeistvo.bg за повече информация.


Въпрос 7: Ще мога ли да имам достъп до Стоян Георгиев и да задавам въпроси?

Само членовете на нашите групи ще имат тази възможност, поради множеството запитвания, които Стоян получава всеки ден.

Включи се в ЗОНАТАсамо 33 лв./месец!
Въпроси? Пишете ни за повечер информация на info@aisk.bg или се обадете на (+359) 249 30396!

Copyright © 2017-2023. АИСК – Всички права запазени.